×
Fremtidens HjemSponseret indholdTophistorie

Roborock S8 MaxV Ultra fejer alt af banen

Selv snavset i dine mest utilgængelige hjørner klarer Roborock S8 MaxV Ultra.

Sponseret indhold – Denne artikel præsenteres af Roborock

En udfordring med robotstøvsugere er, at de har meget svært ved at rengøre langs kanter og i hjørner. Et andet problem er, at de sidder fast i ting, eller at moppeklude lugter dårligt efter at have rengjort dine gulve et par gange. Alt dette er ikke længere et problem med den nye Roborock S8 MaxV Ultra. Udover at den løser alle tidligere problemer, kommer den også med en række nye smarte funktioner.

Hvad siger du til mulighed for automatisk dosering af rengøringsmiddel til gulvvask, eller muligheden for at bede robotstøvsugeren om at finde dit kæledyr?

Roborock S8
Her er Roborock S8 MaxV Ultra.

Kantmoppesystem og udtrækkelig sidebørste

Nu behøver du ikke længere tage den almindelige støvsuger frem for at rengøre langs kanter og hjørner. Roborock S8 MaxV Ultra har et kantmoppesystem, der er udviklet til at kunne moppe langs lister og i svært tilgængelige hjørner. Derudover kan S8 MaxV Ultra også folde sidebørsten ud for 100 procent hjørnedækning. Sammen udgør det en meget velkommen opgradering, der giver os mindre manuelt arbejde for at få helt rene gulve, selv i hjørnerne.

Roborock S8

Gulvvask med varmt vand og varmlufttørring

Robotstøvsugere med moppefunktion kæmper ofte med lugtende moppeklude, men med Roborock S8 MaxV Ultra er det fortid. S8 MaxV Ultra rengør nemlig kluden i 60 grader varmt vand og tørrer derefter kluden med varmluft. Sammen med automatisk dosering af rengøringsmiddel giver det ikke alene virkelig rene gulve, men også et hjem, der dufter friskt!

Roborock S8

Hold øje med dine kæledyr, når du er væk

Mange robotstøvsugere har evnen til at genkende og undgå objekter i hjemmet. Roborock S8 MaxV Ultra tager imidlertid objektgenkendelse til et nyt niveau. Med Reactive 2.0 kan S8 MaxV Ultra identificere op til over 70 forskellige objekter og reagere på dem. Det gør det muligt for dig blandt andet at bruge teknologien til automatisk at finde dit kæledyr og endda tage et billede af det. Super smart når du er på rejse, men stadig gerne vil holde øje med dine pelsklædte venner!

Roborock S8

Det er vigtigt at understrege, at Roborock også værner om dit privatliv, og derfor lagres der ikke billeder fra støvsugerens kørsler. Derudover er S8 MaxV Ultra også certificeret som et sikkert smarthome-produkt af TUV Rheinland og opfylder sikkerhedskravene i ETSI EN 303 645.

Lær mere om Roborock S8 MaxV Ultra og køb den her!

Roborock S8 MaxV Ultra

  • Kantmoppesystem og udtrækkelig sidebørste.
  • Selvrensende dockingstation.
  • Vask og tørring af moppeklud.
  • Automatisk dosering af rengøringsmidler.
  • Avanceret objektgenkendelse og kæledyrsfunktion.
  • Overholder cybersikkerhedskrav og lagrer ikke billeder.

Roborock og The Garfield Movie har slået sig sammen for en uforglemmelig oplevelse. Gå i biografen og se den nye Garfield-film, gå ikke glip af morskaben. Den rigtige fornøjelse ved at gøre rent, er ikke at gøre rent.

Denne artikel er lavet af tech-skribenter hos Coore på vegne af Roborock – til markedsføring, der rækker ud over annoncering.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.