×
Gadgets

Robotrensdyr trækker juleslæde

Boston Dynamics er især kendt for deres robot, der er i stand til selv at bevæge sig rundt i landskabet – og styre uden om forhindringer og hele tiden vurdere, hvordan den skal navigere mest optimalt. Robotterne kan være en anelse foruroligende at se på, og giver mindelser om robotterne fra eksempelvis Terminator. Der har da også været en del frygt for, at robotten i nærmeste fremtid vil kunne blive brugt til militære formål, hvilket i sig selv er lidt skræmmende.

Til gengæld er teknologien bag mere end almindeligt imponerende – se eksempelvis videoen, hvor robotten ubesværet går op ad trapper her:

(Artiklen fortsætter under videoen)

Ikke mindre uhyggelige som rensdyr

I deres julevideo prøver Boston Dynamics måske at gøre “Spot”, som robotten hedder, lidt mindre uhyggelig ved at klæde den ud som rensdyr. Faktisk er hele tre “Spots” blevet spændt foran en kane med en kvindelig medarbejder, der ønsker glædelig jul. Men hvis Boston Dynamics ide var, at det skulle være sødt, så er det nok bedst at de revurderer deres ide om, hvad “sødt” betyder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.