×
Gadgets

Rygte: Apple Watch 2 om få uger

Det er sikkert som amen i kirken, at Apple lancerer en ny iPhone i starten af september. Men ifølge nye rygter vil Apple også benytte eventet til at præsentere Apple Watch 2. Den nye model vil inkludere både GPS og en hurtigere processor, ligesom den bliver decideret vandtæt – den nuværende model er “bare” stænktæt. Designet bliver der til gengæld ikke pillet ved.

Rygterne stammer fra Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der regnes for at være temmelig pålidelig.

Alle ændringerne skal være velkomne. Apple Watch har fået smæk for at være sløvt, men en hurtigere processor og den nye “altid-åben-dock” i Watch OS 3-styresystemet, der kommer til efteråret, kan betyde en mærkbar hastighedsforøgelse. Indbygget GPS vil også gøre uret mere interessant for f.eks. sportsfolk, der vil tracke deres løb på et kort. Noget der kun kan lade sig gøre ved hjælp af en iPhone på nuværende tidspunkt.

På trods af forbedringerne forventer Kuo at Apple vil sænke prisen, så Apple Watch 2 bliver billigere end den nuværende model. Han gætter på et prisfald på 50 dollar på den billigste Sport-model.

Samtidig vil Apple beholde den nuværende Apple Watch på markedet – dog i en udgave med forbedret processor (men uden GPS). Den vil muligvis, ifølge Kuo, blive 100 dollars billigere – og dermed kommer Apple Watch ned under 200 dollars. Det vil betyde, at vi herhjemme vil kunne få Apple Watch til lige under 2.000 kroner.

iPhone 7 – og Apple Watch 2 – forventes lanceret til et event den 6 eller 7 september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.