×
GadgetsTophistorie

Rygte: Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Google er efter sigende snart klar til at lancere en ny udgave af Chromecast 4K, med bla. kraftigere hardware og en ny fjernbetjening.

Google er efter sigende snart klar til at lancere en ny udgave af Chromecast 4K, med bla. kraftigere hardware og en ny fjernbetjening.

Den nuværende Chromecast 4K med Google TV blevet lanceret tilbage i 2020, så det er bestemt også ved at være tid til en opgradering.

Ny chip med understøttelse af Dolby Atmos, eARC og AV1.

Ifølge rygtet, får den nye model en en stærkere chip, der bla. understøtter afspilning af AV1 videoformatet via. hardware. Den kommende Chromecast 4K siges nemlig at få en Amlogic S905X5 chip, som også understøtter Dolby Atmos og HDMI eARC.

En ny fjernbetjening siges også at se lyset, hvor bla. volumen-knapperne er rykket fra siden og op til alle de andre knapper på fronten.
Derudover ser der også ud til at være en custom “favorit” knap, hvor idéen nok er, at brugeren kan sætte den til at gøre en bestemt handling – eks. åbne en bestemt app.

Lancering under Google I/O?

Præcis hvornår en ny Chromecast 4K lanceres er endnu uvist, men det kan være at vi ser den under Google I/O messen i maj.

Læs også: Sony klar med 2024 OLED og miniLED TV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.