×
Gadgets

Rygte: Ny iPhone til marts

Apple bryder måske traditionen med at lancere iPhones i sensommeren og sender en ny model på gaden i løbet af foråret. Det drejer sig om en væsentlig opdateret udgave af plastik-modellen iPhone 5c, nemlig iPhone 6c. Det skriver websitet 9to5mac, baseret på adskillige kilder – deriblandt ansatte hos Foxconn, hvor telefonen angiveligt bygges. iPhone 6c bliver præsenteret sammen med Apple Watch 2 til marts, hedder det. Rygterne bakkes op af KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo, der har et ry for at vide, hvad der foregår.

Visuelt vil iPhone 6c minde en del om den seneste iPod Touch. Ifølge Kuo forventes iPhone 6c at være kapslet ind i metal, frem for plastik, som forgængeren. Den vil i modsætning til forgængeren være udstyret med Touch ID-fingeraftryksscanner og NFC-chip til Apple Pay, ligesom den vil få større processor (A9) og mere intern hukommelse. Den vil også få større batteri.

Skærmen vil fortsat være på 4 tommer, men til gengæld må den undvære 3D Touch, som Apple vil beholde i topmodellerne lidt endnu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.