Gadgets

Samsung DeX Pad afsløret før lanceringen i Barcelona

Samsung holder fast i deres koncept om, at telefonen skal være vores primære computer.

Den kommende Samsung S9 bliver lanceret om et par uger på et Unpacked event i Barcelona, men vi har allerede hørt masser af rygter om den nye topmodel fra koreanerne. Nu er der så også sluppet nyt ud om et af de vigtigste stykker tilbehør: DeX Pad. Det er Evan Blass og hans evleaks, der endnu engang har opsnappet billeder af endnu ikke frigivet hardware.

https://twitter.com/evleaks/status/961744410970148864

Telefonen skal være din computer

Med sidste års lancering af Galaxy S8 havde Samsung et stykke lidt undervurderet tilbehør med: DeX. Ideen var simpel: Du sætter din telefon i en lille dock, forbinder mus, tastatur og skærm, og bruger så telefonen som en computer. Selve konceptet fungerer glimrende, men desværre kunne DeX ikke levere 4K hvis man ligger inde med en højtopløselig skærm, og løsningen var generelt lidt klodset.

Ny, flad udgave

Den nye udgave kræver ikke længere, at man sætter telefonen ned i en dock. I stedet ligger den fladt ned og kobles ind i USB C stikket. Rygterne går på, at telefonen så kan bruges som touchpad, hvilket eliminerer behovet for en mus. (Teoretisk set, i hvert fald) Ejer du en Galaxy S8 virker DeX ifølge rygterne også med den.

Samsung Galaxy S9 lanceres d. 25 februar på Mobile World Congress i Barcelona. iNPUT er selvfølgelig med til lanceringen og dækker den indgående. Følg os på Facebook, så du får de seneste nyheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.