×
Gadgets

Samsung Galaxy S8: Her er de danske priser og datoer

Samsung Galaxy S8 er på banen og kan forudbestilles hos stort set alle forhandlere og operatører – og du vil kunne købe den i de fysiske butikker fra d. 28 april.

Priser

Samsung Galaxy S8 kommer til at koste 6.199 kr. – det er en del mindre, end vi tidligere har gættet på ud fra rygter. Faktisk er det ekstremt billigt, sammenlignet med topmodeller fra andre producenter. Eksempelvis koster Huaweis Mate 9 Pro stadig ca. 6.000 kr. – og den er næsten et halvt år gammel. Den billigste iPhone 7 med 32GB hukommelse koster 5.799 kr., men Galaxy S8 har jo 64GB hukommelse, så prisen svarer altså meget godt til iPhone 7 – og den er fra september sidste år.

Galaxy 8 kommer i Danmark til at koste 6.999 kr., hvilket også er en god forretning når man ser på specs. En telefon med 6,2″ skærm, der ikke desto mindre ikke er større end iPhone 7 Plus – der har en 5,5″ skærm – og den koster 6.699 kr. for en udgave med 32GB. Med andre ord er det lykkedes Samsung at sætte prisen, så du kan vælge en helt ny model, der virker en smule mere “slick” end konkurrenterne og med den nyeste teknologi – men altså uden at den er blevet dyrere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.