GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Flip 4 specifikationer er lækket

Der er stadig et par måneder til den forventede lancering af Galaxy Z Flip 4, men specifikationerne er nu blevet lækket.

Kraftig processor og større batteri

Ifølge de lækkede oplysninger, vil Galaxy Z Flip 4 blive udstyret med den nyeste flagskibs-processor fra Qualcomm, nemlig Snapdragon 8+ Gen 1. Ifølge Qualcomm, er processoren 10% hurtigere og 30% mere strømeffektiv, sammenlignet med Snapdragon 8 Gen 1. Denne følges af 8 GB RAM og et valg mellem 128 GB eller 256 GB lagerplads.

Batteriet har også fået en opgradering, hvor det siges at være på 3.700 mAh, altså en forøgelse på 400 mAh, sammenlignet med Z Flip 3. Kablet hurtiglading kan nu også klares ved 25W, modsat 15W på forrige generation. Trådløs opladning på 10W er også ombord.

Små ændringer i det ydre design

Skærmen på fronten forbliver denne samme størrelse (6,7″) med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Dette stemmer også fint overens med billeder af telefonens forventede design. Ud fra billederne, skal man altså ikke forvente kæmpe ændringer i designet. Billederne stammer fra @OnLeaks, fra maj måned.

Det lille cover display på fronten, siges dog at være vokset en anelse, fra 1,9″ til 2,1″.

Z Flip 4 får to kameraer, et primært kamera på 12 MP og en 12 MP ultrawide-linse. Selfie-kameraet er på 10 MP.
Lækket stammer fra @heyitsyogesh på Twitter.

Præsenteres sandsynligvis i august

Pris samt den specifikke dato for lanceringen af Galaxy Z Flip 4, kendes endnu ikke. Det antages dog at den vil blive præsenteret engang i slutningen af august måned, sammen med Galaxy Z Fold 4.


Læs også: Samsung lukker ned for produktionen af LCD TV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.