×
GadgetsTophistorie

Samsung lover endnu hurtigere opdateringer til Galaxy-enheder

En rekordhurtig udrulning af One UI 5 (Android 13), får Samsung til at love endnu hurtigere opdateringer i fremtiden.

Allerede et par måneder efter den officielle lancering af Android 13, var Samsung klar med One UI 5 til Galaxy S22-serien. Kort efter begyndte opdateringen at lande på tidligere topmodeller, herunder Galaxy S21 og Galaxy S20.

Læs mere om One UI 5 her, samt hvornår de forskellige Galaxy-enheder opdateres:
Samsung er startet på udrulningen af One UI 5

Samsung har altså været rekordhurtigt ude med One UI 5 og lover nu endnu hurtigere opdateringer i fremtiden, samt et stærkere samarbejde med Google.

“Sammenlignet med den tidligere opdatering reducerede denne opdatering drastisk tidsintervallet fra One UI-implementering til lancering. Det afspejler formålet med at levere den nyeste mobiloplevelse til så mange Galaxy-brugere rundt om i verden, så hurtigt som muligt.” Lyder det på Samsung Newsroom (Korea).

Dette gør Samsung til en af de Android-producenter, der er hurtigst til at opdatere deres telefoner. Google ligger selvfølgelig stadig i spidsen med Pixel-telefonerne, med den helt rene Android-software.

Læs også: Nu kan PlayStation VR2 forudbestilles

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.