×
GadgetsTophistorie

Disse Samsung Galaxy-modeller får One UI 5 i år

Medie hævder at vide, hvilke Samsung-topmodeller, der står først i rækken til at modtage opdateringen til One UI 5, og dermed Android 13, i år.

Google kunne for knap en måned siden officielt sende Android 13 på gaden. I hvert fald til deres egne Pixel-telefoner, som vi formentlig snart, kan hive ned af hylderne herhjemme. De øvrige Android-producenter er i fuld gang med at færdiggør deres egne versioner af Google-platformen. Herunder Samsung, der lige nu betatester One UI 5, som er baseret på netop Android 13.

Som vi tidligere har kunne fortælle, så afsløres nyhederne i One UI 5 officielt til et event i forbindelse med Samsungs Developer Conference, som afholdes den 12. oktober.

Nu kan mediet Sammobile, så afsløre hvilke af Samsungs (mange) Galaxy-telefoner, som vil blive opdateret, mens vi endnu skriver 2022. Listen er ikke specielt overraskende, da det forventeligt drejer sig om Samsungs topmodeller fra de seneste par år.

Disse Galaxy-modeller opdateres til One UI 5 i 2022

  • Galaxy S21-serien
  • Galaxy S22-serien
  • Galaxy Z Fold 3 og 4
  • Galaxy Flip 3 og 4
  • Galaxy A53

Det er kun Galaxy A53, som rigtigt overrasker på den liste, da den ikke tilhører en af flagsskibsserierne. A-serien fra Samsung er mellemklasse telefoner, som oftest har arvet den teknologi som tidligere topmodeller bragte til bordet.

Læs også vores anmeldelse af Samsungs nuværende Galaxy topmodel, nemlig S22.

Er du nysgerrig på, hvorvidt sin Samsung-telefon vil blive opdateret til One UI 5, så kan du slå den op på Android Update Tracker. Her er listet hvilke versioner som den enkelte model er berettiget til. På de fleste af Samsungs seneste modeller, er kutymen at der modtages fire store Android-opdateringer i telefonens levetid.

Kilde
Sammobile
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.