×
GadgetsTophistorie

Samsung præsenterer to nye QD-OLED TV

Samsung har introduceret to nye TV baseret på QD-OLED teknologien, under CES 2023.

Den koreanske tech-gigant satser fortsat på Quantum Dot-OLED og er klar med to nye 4K-fjernsyn i 2023, baseret på teknologien. De to modeller hedder S95C og S90C.

Topmodellen S95C benytter sig af en One Connect Box, hvilket tillader et helt fladt og tyndt bagpanel. S90C er stadig high-end, men et skridt ned fra S95C. Her TV’et noget tykkere, da alt teknikken er omme bag på skærmen.

Højere lysstyrke og effektivitet

I år har Samsung bla. arbejdet på at øge lysstyrken samt energieffektiviten. Samsung lover op til 30% højere lysstyrke og op til 25% højere energieffektivitet, sammenlignet med forrige års teknologi. Lysstyrken peaker ved hele 2000 nits i HDR-indhold.

De to fjernsyn kunne meget vel også være et oplagt valg til gaming, med en opdateringsfrekvens på 144 Hz, samt understøttelse af VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Pro og Nvidia G-Sync.

S95C og S90C lanceres i størrelsen 55″, 65″ og 77″.

Samsung S95C i 77″

Pris og lancering

Samsung har endnu ikke udmeldt information om priser og tilgængelig, men de to fjernsyn skulle gerne lande på markedet i de kommende måneder.

Nye QLED-TV

Udover de to QD-OLED TV, har Samsung også løftet sløret for nye og mere prisvenlige QLED fjernsyn.

Der er bla. nye Neo QLED 8K- og 4K-modeller med mini-LED-teknologi og Samsungs nye Neural Quantum Processor med 14-bit-processering og AI-opskalering. Udover dette er der også nye Micro LED-modeller på vej i størrelser fra 50-tommer til 140-tommer.

Læs mere om fjernsynene her.

Samsung Neo QLED 8K 2023


Læs også: LG introducerer 2023 OLED-TV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.