×
GadgetsTophistorie

Samsung introducerer ViewFinity S9

Samsung har fremvist ViewFinity S9 skærmen, målrettet professionelle brugere, under CES 2023 i Las Vegas.

Samsung har fremvist ViewFinity S9 skærmen, målrettet grafisk arbejde og fotoredigering, under CES 2023 i Las Vegas. Der er også nye gaming-skærme i Odyssey-serien.

ViewFinity S9 er Samsungs bud på en premium monitor, til de folk der arbejder med visuelt content.

Skærmen er på 27″ med en høj opløsning på 5120×2880 pixels. Den har et IPS-panel med en mat finish, for at reducere genskin. Displayet dækker desuden 99 procent af DCI-P3 farveskalaen.

Samsung ViewFinity S9 understøtte flere forskellige tilslutninger, herunder HDMI, Thunderbolt 4, USB-C og DisplayPort. Derudover kan den oplade bærbare computere med op til 96 watt. Et 4K-webcam er også indbygget i toppen af skærmen.

Skærmens slanke design og udstøbning i metal er i tråd med konkurrenterne, såsom Apples Studio Display og Dell UltraSharp-serien.

Samsung har afsløret næsten alt om skærmen, bortset fra pris og lancering. Det nævnes dog, at skærmen lanceres tidligt på året.

Nye Odyssey gaming-skærme og Smart Monitor M8

Udover ViewFinity S9, har Samsung også løftet sløret for et par skærme målrettet gaming: Odyssey Neo G9 (57″) og Odyssey OLED G9 (49″).

Smart Monitor M8 er skærm målrettet produktivitet og underholdning, med indbygget smart tv og medfølgende fjernbetjening.

Læs mere om skærmene her.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S22 FE lanceres snart

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.