×
Streaming

Se den første teaser til Twin Peaks

Tredje sæson af Twin Peaks får premiere på HBO den 22. maj og her kommer så den første lille teaser-video.

Tilbage til de kendte steder i Twin Peaks

Videoen er spækket med stemning, helt uden skuespillere og også rimelig blottet for information. Vi får et kort kig på nogle af de gammelkendte steder i bjergbyen Twin Peaks, så vi kan se, at tiden har stået rimelig stille i det lille samfund.

Der er The Red Room, RR Café, Bang Bang Bar, Politistationen, familien Palmers hus henlagt i mørke og under observation fra en bil og så Fat Trout Trailer Park. Og så selvfølgelig bjergene, masser af tåge og det kendte serielogo.

Stemning, genkendelighed og ikke så meget mere

Det er ikke en teaser, der siger en hel masse om den nye serie, andet end at der tydeligvis satses på genkendeligheden i alle de gamle steder, der dannede ramme for vigtige scener i de to første sæsoner. Men med David Lynch og Mark Frost tilbage i førersædet og en hel masse af de gamle skuespillere, så er der god grund til at håbe, at det bliver mere af det Twin Peaks vi kender og elsker.

Folkene bag teaser-trailere demonstrerer i hvert tilfælde, at de regner med at nostalgien nok skal få fansene til at kigge med, og de stoler på, at vi hellere vil være spændte på, hvad den nye sæson kan byde på, end overlæsses med trailere og spoilere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.