GadgetsTophistorie

Totalt trådløs til 299 kroner

Skullcandy har lanceret Dime; et sæt komplet trådløse hovedtelefoner, hvor pris og størrelse matcher på forunderlig vis ...

Der er så små, at de heldigvis er udrustet med en lille snor, så de kan sættes fast til nøglebundtet. Ellers ville der være risiko for, at de blev væk. Skullcandy Dime er mindre end en bilnøgle og prisen er ikke meget større – den kan købes for bare 299 kroner og må dermed være den billigste trådløse løsning, vi endnu er stødt på.

Bevares, til den pris er der sparet på godbiderne. Der er naturligvis hverken aktiv støjdæmpning eller trådløs opladning ombord. Til gengæld lover Skullcandy op til 12 timers batterilevetid, når batteriet i den klejne oplader medregnes. Hver prop kan klare sig i tre en halv time før de skal tilbage i opladeren og suge ekstra liv.

På den positive side har Skullcandy Dime en IPX4-certificering, hvilket betyder, at du kan bruge dem til sport. Dog ikke svømning. Men en løbetur i regnvejr burde ikke være fatal. Der er også mikrofon i begge propper, så du kan tale i telefon med en valgfri prop i øret (Jabra-modellerne kræver eksempelvis at begge sidder i øret, før de fungerer).

Skullcandy Dime
Skullcandy Dime fås i adskillige kække farver – her sort og grøn.

Propperne har også trykfølsomme knapper, så betjeningen kan klares uden at hive mobilen op af lommen. Knapperne gør det muligt at besvare opkald, skifte musiknumre, justere volumen og aktivere digitale assistenter som Siri eller Google Assistant.

Skullcandy fremhæver følgende specs:

  • Op til 12 times batterilevetid
  • Bluetooth 5.0
  • Mikrofon på hver prop
  • Auto tænd/sluk (parrer automatisk med seneste enhed)
  • Støjdæmpende design (via gummipropper)
  • IPX4-sved og regnsikker
  • MicroUSB-opladning

Skullcandy Dime fås i fire farvekombinationer; en helt sort, mørkeblå/grøn, lysegrå/blå og mørk grå. De skulle være i handelen lige nu. Find flere informationer hos Skullcandy.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.