×
GadgetsTophistorie

Slut med kabelrod i tasken

Her er kablet til ordensmennesket. Det har indbyggede magneter, så du slipper for kabelrod i skuffen eller i tasken.

Hånden op, hvis du er en af dem, der er dødtræt at kabler, der snor sig om hinanden i skuffen eller i tasken. Eller bare har OCD. Et firma, der kalder sig Magtame har en løsning, der tæmmer kabelrod med hjælp fra magneter. Ikke bare i skuffen eller i tasken, men også på skrivebordet.

Ideen er egentlig relativt simpel. De små magneter er placeret strategisk korrekt i hele kablets længde, så det altid folder sammen, som det skal. Og forbliver sammenrullet, selv om det rumsterer rundt i en taske.

Kablerne kan endda monteres magnetisk med hinanden. Så i stedet for at have et skrivebord, der flyder med kabler, kan man altså sætte dem sammen, så de ligner et enkelt kabel.

kabelrod

Der loves også hurtige opladningshastigheder og kablerne er naturligvis MFI-certificerede, hvilket kan glæde alle Mac-elskere.

Standardlængden på kablerne er 1 meter, men de kan også fås i 1,5 meter for merpris. Der er forskellige kombinationer for enhver smag; USB-A, USB-C, belysning og Micro-USB.

Magtame-kablerne er lige nu på Kickstarter, men leveringerne skulle begynde til august. Et enkelt kabel kan lige nu fås for 129 kroner, mens et dobbeltpakke koster rælige knapt 200 kroner. Kablet, der skal stoppe kabelrod, fås i to farver, nemlig sort og sølv.

Kilde
Teknikveckan
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.