×
GadgetsTophistorie

Sonos Voice Control kan nu styre Spotify

Sonos Voice Control får nu (endelig) mulighed for at styre Spotify, der har været fraværende siden lanceringen i 2022.

Sonos annoncerede deres egen stemmestyring tilbage i maj 2022. Sonos Voice Control, som den kaldes, blev sendt på gaden uden understøttelse for Spotify, men nu knap to år senere, så har Sonos endelig understøttelse klar.

De dårlige nyheder først: Der er endnu ingen forlydender om, at stemmestyringen får dansk understøttelse. Du skal derfor endnu tale engelsk til dine højtalere (eller fransk).

Nyheden om understøttelsen er delt af Sonos på deres supportforum. Her oplyser de, at både Spotify Premium og gratis versionen understøttes. Sidstnævnte giver som sædvanlig ikke mulighed for at bede om specifikke sange, men der kan shuffles albums og playlister.

Sådan sættes Spotify som din primære musiktjeneste med Sonos Voice Control

De har også delt de Spotify-specifikke kommandoer, som nu understøttes på Sonos Voice Control.

Like 

“Like this song“
“Like this album“

Unlike

“Unlike this song“
“Unlike this album“

Add to library

“Add this song to my library“
“Add this album to my library“

Remove from Library

“Remove this song from my library“
“Remove this album from my library“

Add to playlist

“Add this album to my Workout playlist“
“Add this playlist to my Workout playlist“

De kommandoer tilføjes puljen af eksisterende kommandoer, som Sonos Voice Control understøtter. Her kan du gruppere rum og højtalere, styre volumen og spørge hvad der spilles i øjeblikket.

I modsætningen til Google Assistant eller Alexa, så er der ingen styring af smartenheder i husstanden med Sonos’ egen stemmeassistent. Den håndterer alene musikstyring. Dog afvikles stemmestyringen på den enkelte højtaler og der ryger således ingen data retur til Sonos.

Stemmen (på engelsk) er i øvrigt indtalt af skuespilleren Giancarlo Esposito, der kendes fra Breaking Bad og The Mandalorian. Spørgsmålet er hvem der skulle være den danske stemme?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.