×
GadgetsTophistorie

Sony klar med nye in-ear høretelefoner: WF-1000XM5

Sony præsenterede i går et nyt sæt trådløse in-ear høretelefoner i den anmelderroste 1000XM serie: WF-1000XM5.

De nye in-ear hovedtelefoner byder bla. på et nyt design og forbedret støjreduktion, samt lydkvalitet. Opkaldskvaliteten er ligeledes også blevet bedre. Høretelefonerne er desuden 25% mindre og 20% lettere end forgængeren, WF-1000XM4, samtidig med at batteritiden er den samme.

Forbedret lyd- og opkaldskvalitet

Den forbedrede lydkvalitet er opnået igennem en ny driver “Dynamic Driver X”, hvilket skulle en bredere gengivelse af frekvensområdet, finere detaljer og en rigere bas.

Støjreduktionen har også taget et stort skridt fremad med Sony WF-1000XM5, via. en ny og forbedret noise cancelling processor (QN2e), der tilpasser sig ethvert miljø man befinder sig i. Opkaldskvaliteten er også højnet ifølge Sony, ved hjælp af kunstig intelligens og et deep neural network, hvilket resulterer i klarere stemmer og mindre støj.

Op til 8 timers spilletid og hurtigladning

Batteritiden rækker op til 8 timer brug, hvor opladningsetuiet giver yderligere 16 timers strøm. Hurtigladning er også understøttet, hvor 3 minutters opladning giver en times spilletid. Etuiet understøtter desuden trådløs opladning.

Pris og lancering

Sony WF-1000XM5 kommer i to farver (sort og sølv) og er tilgængelig fra august måned, til en vejledende pris på 2.500 kroner.


Læs også: Håndholdt PlayStation-konsol er lækket: Project Q

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.