×
Gadgets

Sony lancerer ny billigmodel til under 1.500kr.: Xperia L1

På MWC i Barcelona lancerede Sony deres nye flagskib, XZ. Men nu sniger de samtidig med lanceringen af flagskibet også en lille budgetmodel med på gaden. Sony kalder den nye telefon Xperia L1, og det er en telefon med en 5,5″ skærm, og indmaden er ca. på niveau med, hvad sidste års topmodeller kunne præstere. Designet er som vi kender det fra Sony – det de efterhånden har brugt i en del år.

Udmærkede specifikationer

Hvis du ikke er på jagt efter den helt store, forkromede topmodel, er L1 faktisk langt fra et dumt bud på en budgettelefon; den har NFC og USB C, et 13 megapixel kamera på bagsiden og et 5 megapixel på forsiden. Skærmen er i HD (1280×720), og inden i sidder 2GB RAM og 16GB hukommelse, hvilket kan udvides med et 256GB MicroSD kort, hvis du skulle have brug for mere. Processoren er en 1.45GHz Cortex-A53 CPU med 4 kerner, hvilket burde give hestekræfter nok til det meste. Softwaren er Android 7.0 Nougat.

På gaden i april

L1 kommer på gaden i slutningen af april til en vejledende pris på 1.499 kr. Den kommer i to farver i Danmark – sort og hvid. Vi får altså ikke glæde af den lyserøde model, der kommer på andre markeder.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.