GamingTophistorie

Sony lancerer nyt gamer-brand

Under brandet Inzone vil Sony fremover levere udstyr til gamere. I første omgang er skærme og headsets på vej ud på hylderne.

Sony har netop lanceret Inzone. Et nyt gamingbrand med produkter til gamere, der skal “skærpe deres sanser og maksimere deres evner”. I første omgang er der skærme og hovedtelefoner på Inzone-menuen. Sidstnævnte er på vej ud på butikshylderne, mens skærmene først kommer til vinter.

Det nye gamingbrand kommer med to nye trådløse headsets – Inzone H9, med 32 timers batterilevetid, samt Inzone H7 med 40 timers batterilevetid. Derudover lanceres H3, der er et headset med kabel. Alle tre modeller kommer med fleksible flip-up boommikrofoner med mute-funktion.

Sammen med hovedtelefonerne får man Inzone Hub-software til pc’eren. Programmet omdanner Sonys 360 Spatial Sound for Gaming 2-kanals stereolydsignalerne til 7.1-kanals surroundsoundlyd. Den nøjagtige lydgengivelse betyder, at gamere kan høre f.eks. fodtrin eller bevægelser mere præcist. Med smartphone-appen ”360 Spatial Sound Personalizer” kan man også få lyden tilpasset til ens egen øreform.

Topmodellen H9 kommer med flere støjreducerende mikrofoner, der skal sikre, at ingen udefrakommende støj forstyrrer dit spil. H9 har samme Dual Noise Sensor-teknologi, som findes i Sonys 1000X-serie, mens Ambient Sound Mode lader dig høre de vigtigste lyde omkring dig, såsom et telefonopkald eller dørtelefonen.

  • H9 bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 2.500 kr.
  • H7 bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 1.900 kr.
  • H3 bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 1.000 kr.

Skærme er klar til vinter

Den nye Inzone M9-gamingskærm kommer med HDR, 4K-opløsning samt Full Array Local Dimming-teknologi, der giver høje kontraster og forbedrer oplevelsen, når der spilles spil med mørke og lyse detaljer.

Gamere kan også se frem til en opdateringsfrekvens på 144Hz, IPS-panel samt 1ms GtG (Gray to Gray)-responstid.

Derudover lanceres M3-gamingskærmen med en opdateringshastighed på hele 240Hz i Full HD med 1ms GtG-responstid samt variable opdateringsteknologier, der giver gamere mulighed for at fange selv de mindste bevægelser, f.eks. fra modspillere i skydespil.

Ved hjælp af den indbyggede Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) kan gamere kontrollere to pc’er eller én pc og én Playstation 5 fra et enkelt sæt af keybord, mus og headset, som er tilsluttet skærmen. Gamere kan desuden optimere lysstyrken og kontraster med FPS Game Picture Mode, så de klart og tydeligt kan se deres modspillere, mens Black Equalizer-funktionen viser alle detaljer – selv i skygger, lover Sony.

Inzone M9
Inzone M9 skærmen.

Begge skærmene kommer med Perfect for PlayStation®5-funktionen. Den benytter Auto HDR Tone Mapping, som automatisk genkender skærmen under opsætningen og optimerer HDR-indstillingerne. Derudover skifter skærmene automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode, når der ses hhv. film og spilles spil.

  • M9 bliver tilgængelig i sommeren 2022 til en vejledende udsalgspris på 10.000 kr.
  • M3 bliver tilgængelig i vinteren 2022. Vejledende pris bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.