GadgetsTophistorie

Sony WH-1000XM5 med nyt design er blevet lækket

Ifølge et læk, er der en ny generation af Sonys populære over-ear høretelefoner på vej: Sony WH-1000XM5.

Det er snart 2 år siden at de anmelderroste hovedtelefoner, WH-1000XM4, kom på markedet. Nu ser næste generation ud til at være på trapperne, hvis det står til et nyt læk, inklusiv billeder, fra det tyske medie TechnikNews.

Nyt design og længere batteritid

Sony har kørt med mere eller mindre det samme design, på WH-1000XM-serien i flere generationer – kun med små ændringer. Nu er der dog endelig et nyt design på vej, ifølge en række lækkede billeder.

Her har hovedbøjlen og selve ørekopperne fået et nyt design. Headsettet ankommer dog i de to velkendte farver: sort eller sølv.

Batteritiden lyder også til at være opgraderet til 40 timers afspilning, altså en forøgelse på 10 timer, sammenlignet med forgængeren WH-1000XM4.

Ydermere får XM5 også nye drivers, samt forbedret ANC (aktiv støjreduktion) via. to processorer.

Se de lækkede billeder af høretelefonerne herunder:

  • Sony WH-1000XM5 læk
  • Sony WH-1000XM5 i transport-æske

Ukendt pris og lancering

Kilden nævner desværre intet om pris eller lanceringsdato, men Sony WH-1000XM5 burde blive præsenteret indenfor et par måneder.


Læs også: Netflix mister kunder: Overvejer billigere abonnement med reklamer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.