×
GadgetsTophistorie

Sony Xperia 5 V er en kompakt flagskibstelefon

Sony har netop lanceret Xperia 5 V - en forholdsvis kompakt flagskibstelefon.

Xperia 5 V er en forholdsvis kompakt topmodel fra Sony. Med en skærmstørrelse på 6,1″ og et widescreen 21:9 format, er telefonen forholdsvis smal. Skærmen er desuden af OLED-typen, med en opdateringsfrekvens på 120 Hz.

Drivkraften er en Snapdragon 8 Gen 2 chip, sammenkoblet med 8GB RAM og 128GB lager. Lagerpladsen kan desuden udvides med MicroSD kort på op til 1TB.

Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter hurtigladning. 30 minutters opladning skulle give 50% strøm, ifølge Sony. Trådløs opladning er også understøttet.

2 linser med 3 brændvidder

Sony har taget en ny tilgang til kameraerne på Xperia 5 V – væk er den dedikerede telephoto-linse på forrige års model. De to linser har dog et es oppe i ærmet.

Det dobbelte kameraobjektiv på bagsiden af telefonen giver nemlig mulighed for at tage billeder med tre brændvidder: 16mm (ultrawide), 24mm (wide) og 48mm, hvor 48mm giver 2x lossless zoom.

Det primære kamera er lånt fra Xperia 1 V, hvilket er på 48 MP og med OIS (optisk billedestabilisering).

Fotografering i lav belysning er også forbedret, takket være Exmor T-sensoren og ny software.

Pris og tilgængelighed

Xperia 5 V lander på markedet den 29. september til en vejledende pris på 7.499 kr. Telefonen bliver tilgængelig i farverne sort, platinsølv og blå.Læs også: PlayStation Plus: prisstigning er på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.