GadgetsTophistorie

Spielberg optager musikvideo med Marcus Mumford på en iPhone

For første gang har Steven Spielberg instrueret en musikvideo. Videoen med Marcus Mumford blev optaget på blot en iPhone.

Det er ikke hver dag at Steven Spielberg instruerer andet end kæmpe blockbusters. Faktisk er det første gang han har instrueret en musikvideo i sin lange karriere. Men manden bag E.T. og Indiana Jones er ikke det eneste bemærkelsesværdige ved projektet. Den er nemlig også blevet optaget på en iPhone i ét take.

Musikvideoen fra Marcus Mumford, medlem af folkrock-bandet Mumford & Sons, er af sangen Cannibal, som er førstesinglen fra hans kommende debut(solo)album. Videoen foregår i en gymnastiksal i New York og optagelserne var knap så omfangsrige, som Spielberg nok er vant til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Optaget på blot en iPhone i ét uafbrudt take og med Kate Capshaw, som er Spielbergs kone, til at trække ham på en kontorstol. Så simpelt kan det gøres. Resultatet kan du selv bedømme længere nede. I tweetet nedenfor kunne Marcus Mumford afsløre, hvem der var instruktøren bag telefonen.

Hvilken iPhone der er tale om er ikke offentliggjort, men mon ikke det er en 13 Pro, for at få den maksimale kvalitet. Om Spielberg har benyttet Apples stort anlagte Cinematic Mode er ikke tydeligt, men billederne kunne tyde på det.

Se musikvideoen optaget af Steven Spielberg på en iPhone

Det er ikke første gang en musikvideo eller film er optaget på en iPhone. Instruktøren Park Chan-wook, som har stået bag hittet Oldboy, optog tidligere i år sin seneste film Life is But a Dream på en iPhone 13 Pro.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.