TeknologiTophistorie

Spotify-fejl suger batteri på din iPhone

En fejl i Spotify app'en er angiveligt skyld i, at der suges ekstra kraftigt på iPhone-brugeres batteri. En opdatering er på vej.

Spotify spiller ikke ordentligt sammen med de seneste udgaver af iOS-styresystemet til iPhone. Spotify erkender, at der er et problem, der dræner telefonens batteri og lover, at de arbejde på højtryk for at finde en løsning. I mellemtiden er der et par fif, der måske kan putte en finger i hullet.

Brugere fra hele verden har i flere uger klaget over, at batteriet løber hurtigt tør for strøm efter at de har opdateret deres iPhones til iOS 14.8 og 15. Nu erkender Spotify i et supportdokument, at fejlen skyldes dem.

“Tak for jeres tilbagemeldinger de seneste dage om øget batteriforbrug på nyere udgaver af iOS. Vi kan bekræfte at alle jeres oplysninger er videregivet til de relevante teams, og vi arbejde aktivt på sagen. I mellemtiden anbefaler vi at holde sin Spotify-app opdateret, så du modtager alle rettelser hurtigt muligt,” skriver Spotify.

De giver samtidig et par tips til, hvordan man måske kan udbedre fejlen:

“Ud over at forsøge at genstarte og/eller foretage en ren geninstallation af app’en, vil det være fantastisk, hvis du vil give deaktivering af baggrundsopdateringer et skud. Dette findes under Indstillinger –> Generelt –> Opdater i baggrunden”.

Hos MacRumours spekuleres der også i, at selve iOS 15 kan være årsag til batteriproblemer. De skriver, at det nye styresystem er ramt af en række fejl, blandt andet problemer med Apple Music og Apple Watch. En opdatering til iOS 15.1 skal rette de problemer, lover Apple.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.