×
StreamingTophistorie

Spotify på dit TV har fået en overhaling

Spotify har givet sin TV-app et nyt look. Designet følger nu i større grad mobilversionen, så det er lettere at vælge musik fra sofaen.

De fleste benytter nok primært Spotify på mobilen. Men engang imellem kan det være en fordel at browse hitlister, playlister og favoritalbums på husets store skærm – for eksempel når der er gæster. Det bliver endnu lettere, da Spotify har givet sin TV-app en visuel overhaling.

De fremhæver selv nedenstående nyheder, som de primære.

Ny ‘Hjem’-skærm: Hovedskærmen på Spotify er opdateret med en designlinje, som følger den på streamingtjenestens mobile apps. Du finder her genveje til dine favoritter, seneste afspilninger og personlige anbefaler.

Kø-håndtering: Før kunne brugere af TV-app’en alene se den næstkommende sang. Nu fås et endnu bedre overblik med ‘Afspiller nu’, som viser nuværende og kommende sange i køen. Samtidig er det muligt at redigere køen direkte på skærmen.

Dark Mode: Spotify har introduceret en mørk tilstand, til de tidspunkter, hvor TV’et ikke skal tage opmærksomheden. Det dæmper lysstyrken på skærmen og nedtoner visuelle elementer, så du kan fokusere på andre ting.

Flere profiler: Hvis der er flere Spotify-brugere i husstanden, så er det nu gjort lettere at tilgå sin egne lister, favoritter med videre. Ved at klikke på profilbilledet i højre hjørne kan der til enhver tid skiftes til de tilknyttede brugere.

Udrulningen af den nye app er allerede påbegyndt. App’en findes til praktisk talt enhver platform, uanset om det er smart-tv, streamingbokse (Chromecast, Apple TV, Roku) eller spillekonsoller (Xbox, PlayStation). Den fulde liste af understøttede enheder kan findes her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.