×
GadgetsTophistorie

SRS-XB100 fra Sony er ultrakompakt og klarer al slags vejr

Sony er klar med en ny ultrakompakt højtaler i den prisvenlige ende. SRS-XB100 har lang batteritid og klarer både vand og støv.

Den lille højtaler SRS-XB100 fra Sony har hidtil være tilgængelig uden for Europa. Men nu lander den på vores breddegrader. Lige i rette tid til efterårets ustadige vejr.

På trods af sin klejne størrelse, højtaleren måler blot 7,6 centimeter (diameter) gange 9,5 centimeter, så lover Sony stor lyd. Det leveres blandt andet af en passiv radiator, som sikrer en hvis tyngde i lydbilledet, mens enheden med DSP (digital sound processing) får lyden til at fylde. Vil man have ekstra fyldig lyd, så kan man koble to styks sammen og få ægte stereo.

SRS-XB100 kommer med op til 16 timers batterilevetid, ved moderat lydstyrke. Samtidig er højttaleren vand- og støvtæt med en IP67-klassificering. Desuden kommer den med et robust ydre og en rem, hvilket gør den oplagt til farten, campingturen eller en tur i haven. Højttaleren kommer også med en indbygget mikrofon, der gør det muligt at klare håndfri opkald direkte fra højttaleren. Via dens Echo Cancelling-funktion bliver opkaldende krystalklare og lader to personer tale på samme tid – uden af deres stemmer bliver afbrudt.

Specifikationer på SRS-XB100

  • Mål: 7,6 centimeter (diameter) gange 9,5 centimeter
  • Vægt: Ca. 274 gram
  • Håndfri opkald: Ja
  • Bluetooth: Version 5.3
  • Opladning: USB-C
  • Batteritid: Op til 16 timer
  • Vand- og støvbeskyttelse: IP67
  • Fås i fire farver: Sort, lysegrå, blå og orange

Pris og tilgængelighed

SRS-XB100 er tilgængelig fra denne måned og får en vejledende pris på 550,- kroner. Du kan se mere om højtaleren hos Sony.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.