×
GadgetsTophistorie

SRS-XV800 er en ny kraftfuld festhøjttaler fra Sony

Skal der sættes fut i sommerfesten, så er SRS-XV800 fra Sony snart på trapperne. Højttaleren er leveringsdygtig i både lydtryk og lysshow.

Skal der fut i fejemøget til sommerfesterne, så kan SRS-XV800 fra Sony, som netop er annonceret være et godt bud. Det er en højttaler i fest-kategorien, som det kendes fra eksempelvis Soundboks og lignende.

Det er en bastant sag, med en kampvægt på 18,5 kilo og en højde på mere end 70 centimeter. Derfor er det også praktisk, at Sony har udstyret SRS-XV800 med hjul lig dem du kender fra feriekufferten, når den skal hives med i haven eller den lokale park.

Til festen skal alle gerne få glæde af musikken og derfor har højttaleren også fem diskanthøjtalere placeret på både for og bagsiden, så lyden projiceres rundt i alle kroge. Bassen leveres af én stor basenhed, som Sony kalder X-Balanced Speaker Units. Enheden er næsten rektangulær, hvilket skulle øge lydtrykket og levere bas der kan mærkes.

Se SRS-XV800 i videoen her

Det indbyggede batteri kan holde festen kørende i op til 25 timer. Skulle begivenheden strække sig til mere, så kan blot ti minutter i opladeren give tre timers afspilning yderligere.

SRS-XV800 er samtidig udstyret med indirekte lys i top og bund, der fordeler lyset i rummet. Vil du gerne synge og spille med? Der er både mikrofon- og guitarstik på bagsiden, hvis festen kalder på karaoke. Der er også en TV Sound Booster-mode, som bruger de ekstra diskantenheder til at skabe omsluttende lyd fra film, serier eller gaming.

Med Sony | Music Center-appen er det nemt at vælge playlister og ændre lysmønstre og lydtilstande direkte fra dansegulvet. Fiestable-appen giver adgang til sjove funktioner, der kan kickstarte enhver fest, som at oprette playlister, karaokefunktioner inkl. Voice Changer- og Echo-funktionerne samt DJ-kontrol, der giver mulighed for at tilføje lydeffekter til musikken.

Tilslutningsmuligheder

Der er rig mulighed for at tilslutte et væld af kilder til SRS-XV800. Først og fremmest, så kan du naturligvis stereoparre to styk, hvis du vil gå all-in.

Du kan tilslutte telefon, tablets og lignende via Bluetooth 5.2. Derudover er der minijack, optisk digital indgang, USB A og de førnævnte mikrofon- og guitartilslutninger.

Skulle det blive regnvejr er den IPX4-certificeret (ved lodret placering).

Pris og tilgængelighed

SRS-XV800 bliver tilgængelig hos Sony og forhandlere fra denne måned. Den vejledende pris bliver 6.000,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.