×
Gadgets

Støddæmper skal forhindre smadrede iPhones

Alle dem, der har prøvet at smadre glasset på sin smartphone rækker hånden op. Ja, vi er mange. Men hvis det står til Apple, så kommer der snart en løsning på problemet. Cupercino-firmaet har nemlig bedt om patent på et nyt system, der får usynlige støddæmpere til at springe frem, når telefonens sensorer mærker, at telefonen falder.

Ifølge tegningerne er der fire støddæmpere på telefonen. De er kun få millimeter høje, men altså høje nok til at beskytte det skrøbelige glas. Indrømmet, løsningen virker en kende Georg Gearløs-agtig, men i kombination med et andet Apple-patent, der sikrer at telefonen aldrig lander på fronten, så kunne det virke. Engang imellem. Med mindre den lander på en sten.

I vanlig Apple-stil skal vi ikke forvente at se teknologien i iPhone 7 til næste år. Der går typisk adskillige år fra Apple søger om patenter, til teknologien rammer forbrugerne. Hvis den overhovedet bliver til virkelighed. Men det er omtvisteligt et godt salgsargument; telefonen, der ikke kan smadres.

Du kan læse hele patentansøgningen hos United States Patent and Trademark Office.

2015_1026_iphone_02

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.