×
GamingStreamingTophistorie

Super Mario går til filmen

Nintendos højtelskede figur, Super Mario, kommer til live i en ny animeret film med premiere næste år. Nu er traileren landet.

Let’s-a go! Den har været ventet i spænding af Mario-fans. Men nu er den her. Traileren der endelig giver et blik på Super Mario Bros., som får premiere i biograferne i april 2023.

Optakten til traileren har dog først og fremmest drejet sig om én ting. Nemlig castingen af Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) som stemmen til Mario. Den primære årsag værende at Pratt ikke just er italiensk. Om han rammer plet må være op til den enkelte at bedømme.

Læs også: GoldenEye 007 kommer til Xbox og Switch

Foruden Pratt, så består castet blandt andet af Jack Black (Bowser), Seth Rogen (Donkey Kong), Anya Taylor-Joy (Princess Peach) og Keegan-Michael Key (Toad). Luigi får stemme af Charlie Day. Historien er skrevet af Matthew Fogel, der også førte pennen til Lego Filmen 2 og Minions: Historien om Gru.

Handlingen er der ikke sluppet meget ud om, ligesom traileren ikke afslører alverden. Men vi gætter på at Mario og Luigi må ud for at redde prinsessen fra Bowser.

Marios stemme fra spillene, indtalt af Charlie Day i gennem tre årtier, har også fået en mindre optræden i filmen, selvom Chris Pratt har overtaget på det store lærred.

The Super Mario Bros. Movie indtager biograferne til april 2023. Den produceres af Illumination, som de fleste nok kender fra Despicable Me og Minions-filmene.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.