×
Gadgets

Telia: iPhone SE bliver en succes

Størrelsen betyder faktisk en del – det har flere producenter fundet ud af. De seneste par år er der gået lidt inflation i størrelsen på mobiltelefoner, men en ny tendens viser, at producenterne har fået øje på de brugere, der foretrækker en kompakt udgave, der dog indeholder de samme features som deres topmodeller. Hos teleselskaberne byder man udviklingen velkommen.

”Med iPhone SE følger Apple efter Samsung og Sony med en mindre model med stort set samme specifikationer som flagskibet. Vi er spændte på, hvilken markedsmæssig effekt den vil have. Umiddelbart er der ikke meget nyt i iPhone SE udover størrelsen, og derfor er det er nok ikke sandsynligt, at SE vil have samme succes og dele samme hype som fx iPhone 6 ved lancering. Til gengæld er antallet af iPhone 5-kunder stort, og der kan være mange kunder, der har et ønske om at skifte deres smartphone ud til fordel for en ny iPhone med opdaterede specs uden at gå på kompromis med størrelsen,” siger produktansvarlig i Telia, Jesper Lylloff.

iPhone 5S sælger stadig godt

Og Telias salgstal taler deres eget tydelige sprog: Den lille iPhone 5S sælger stadig rigtigt godt – listen over de bedst sælgende telefoner her er fra februar:

pqsag2onfeum13ghhkwa

Efterfølgende har Samsung lanceret deres Galaxy S7 (læs vores anmeldelse her), som naturligvis vil ryge højt op på listen i marts, men når den nye iPhone SE rammer butikkerne i april kan den meget vel ryge helt til tops – i hvert fald er det tydeligt, at der er en efterspørgsel efter mindre og billigere telefoner med gode specifikationer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.