×
ElbilerTophistorie

Tesla opdaterer Model S og X

Ny rød farve, lavere tyngdepunkt og et nyt glastag er blandt nyhederne i de opdaterede udgaver af Tesla Model S og Model X.

Tesla har anonceret en mindre opdatering til Model S og Model X. Selv om Tesla selv fremhæver en ny røde farve, er der også sket andre, mere betydningsfulde forbedringer. Den nye røde eksteriørfarve kaldes Ultra Red og erstatter Cherry Red.

Derudover får Model S og Model X også et nyt glastag, der vejer mindre. Det sænker tyngdepunktet i bilen og skulle ifølge Tesla give bedre vejgreb. Det nye glastag skulle derudover slippe fem gange mere lys ind, i forhold til det nuværende glastag.

Plaid-præstationsvarianterne får nye forbedrede bremseklodser, der skulle resultere i bedre bremseevne.

Læs også: Elbiler har ofte problemer med bremserne.

Tesla Model S har været i produktion siden 2012 og har kunnet købes i Europa siden 2013. Model S er designet af Franz von Holzhausen, der havde en baggrund i Mazdas nordamerikanske afdeling.

Sidste år kom der Plaid-versioner af både Model S og Model X. Det var de første Tesla-modeller med tre motorer. To på baghjulene, og 1 på forhjulene.

Herunder en video, som Tesla har lavet for at oplyse om opdateringerne:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.