×
Streaming

The Purge kommer som tv-serie

Hvis du er fan af det dystopiske univers i The Purge vil du elske denne nyhed: The Purge er på vej til den lille skærm

Efter fire film – af svingende kvalitet, tør vi godt sige – er The Purge nu ved at være klar til serie-debut på den lille skærm. Hvis du mod forventning ikke kender filmene, kan de opsummeres ganske let: Hvert år får et USA i den nære fremtid lov at gå amok – så er det tilladt at dræbe sin irriterende nabo, hæslige svigermor eller krævende chef. Meget simpelt, og et ganske effektivt koncept har det vist sig. Filmene har indtjent fint, og det er naturligvis motivationen for at lave en tv-serie. Derudover må man sige, at konceptet faktisk egner sig godt til serieformat.

En nat i helvede

Seriens ti episoder vil – nærmest som “24” – forløbe over en ganske kort periode: Den ene nat, The Purge varer. Vi følger to af modstanderne af hele ideen med en Purge – Rick and Jenna Bettencourt. Ægteparret bliver fanget udenfor under The Purge – noget, alle der har set filmene ved er en rigtigt dårlig ide. Det starter ellers godt for de to, der er til et “Purge Party” for at sikre sig midler til et filmprojekt – men selvfølgelig går det helt galt, og de ender ude i de voldelige gader imellem psykopater der prøver at dræbe og almindelige mennesker der prøver at holde sig i live.

Flere detaljer

Fordi serien strækker sig over 10 episoder vil der være mulighed for at beskrive karaktererne i større detalje, ligesom vi måske får et lidt bedre indblik i de politiske overvejelser bag The Purge. Serien foregår 10 år efter den første årlige Purge, og USA har derfor haft tid til at vænne sig til konceptet i al dets gru. Med lidt held bliver The Puge som tv-serie dybere og bedre end dets film-forlæg. Vi venter i spænding.

The Purge bliver produceret af James DeMonaco, og bliver i første omgang sendt på USA – hvilket betyder at den kan finde vej til flere streamingtjenester på disse breddegrader i løbet af næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.