×
Gadgets

“The Waterdrop” – bliver dette den vildeste telefon nogensinde?

Billeder af en helt ny telefon er begyndt at lække - og det ser ret vildt ud

Mobildesign har bevæget sig ganske fast i én retning over de seneste år: Et helt rent look, hvor det eneste reelle element er en skærm. Men indtil videre har det været umuligt at bygge en telefon, der bare ligner et enkelt stykke glas. Men nu nærmer teknologien sig, og de første telefoner der kan være et uafbrudt stykke glas er lige på trapperne. Men før alle de store producenter når frem til idealet, kommer en lille asiatisk producent måske først (som det er sket før): Vivo er måske ved at være klar med en ny telefon, kaldet The Waterdrop.

Ét stykke glas

Hvis man skal tro de lækkede billeder fra Ice Universe som tidligere har været ret skarp til at lække billeder af nye Samsung telefoner, så er det en ret speciel telefon, vi kan vente os. Ifølge Ice Universe er den inspireret og opkaldt efter en regndråbe – og det ses da også ret tydeligt på billederne af The Waterdrop – som der dog desværre kun er to af:

Desværre sælges Vivo telefoner ikke i Europa (officielt i hvert fald), men det er dog muligt at skaffe dem via mere uofficielle kanaler – dog uden garanti for, at de fungerer her i landet. Der er intet nyt om, om firmaet planlægger at få forhandlere i Europa.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.