×
StreamingTophistorie

Thunderflix – streamingtjenesten dedikeret til rock

Er du til guitarsoloer og growl, så er Thunderflix givetvis noget for dig. Den nyåbnede tjeneste fokuserer alene på rockgenren.

Der er streamingtjenesterne som satser på at være altomfavnende i deres udvalg. Og så er der de nicheprægede, som går benhårdt efter en bestemt genre. I sidstnævnte kategori placerer nyåbnede Thunderflix sig. En tjeneste der alene fokuserer på rockmusikken i den tunge ende.

Prisen pr. måned er (naturligvis) 6.66 dollars eller omtrent 46 kroner.

For den pris får man foreløbigt et relativt magert udbud af dokumentarer og koncertoptagelser. Her er dog indhold fra store bands som Metallica, Alter Bridge, Slipknot og Aerosmith.

Manden bag Thunderflix, Samuel Douek, ser tjenesten blive til rockens Netflix. Planen er at tjenesten skal være, “det primære sted for officielle koncerter og film, som er udkommet i løbet af de sidste tredive år. Inklusiv koncerter som kun eksisterede på VHS og DVD”.

Til Consequense.net udtaler Douek endvidere, at ingen subgenrer er for små. “Fra dødsmetal, til speedmetal, til blackmetal, til trashmetal, til powermetal, til folk… Det er vigtigt at folk ved, at Thunderflix er skabt af rockfans til rockfans. Vi er ikke en stor mastodont, vi er rockfans der ønsker at nyde vores koncerter og dokumentarer! Vi ønsker at betale artister og pladeselskaber deres andel. Og vi ønsker alle at nyde det!”

Thunderflix tilbyder 7-dages prøveperiode. Tjenesten er tilgængelig på Apple TV, Chromecast, samt iOS og Android. Derudover kan tjenesten tilgås via browser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.