×
GadgetsStreaming

Waoo-boks serverer Netflix i 4K

Waoo står bag lidt af en verdenssensation. De er nemlig blandt de første i verden til at levere en boksløsning, der giver Netflix i fuldfed 4K-kvalitet. Boksen blev lanceret på CES i januar, men fra og med i dag er den klar til kunderne.

Boksen bruges naturligvis primært til at skubbe Waoos tv-pakke ud til kunderne, men som bonus har firmaet arbejdet sammen med Netflix for at få en dedikeret 4K-app i boksen.

“Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for danskere at se vores voksende 4K-indhold. Waoo-kunderne har nu mulighed for at se Netflix med ét enkelt klik på fjernbetjeningen,” siger Joris Evers, talsmand for Netflix i Europa, Mellemøsten og Afrika, i en pressemeddelelse.

Netflix kan blandt andet tilbyde følgende serier i 4K: House of Cards, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Daredevil, Narcos, Marco Polo, Bloodline, Sense8, Ridiculous 6, What Happened Miss Simone?, Chef’s Table og Master of None.

Boksen – modelnavnet er AirTies model 7410 – er skruet af firmaet AirTies. Med boksen får man blandt andet:

 • Lynhurtig opstart af Netflix – dedikeret Netflix-knap på fjernbetjening
 • RF (radio) fjernbetjening – TV-boksen understøtter både infrarød (IR) og radiofrekvens (RF). RF betyder, at du kan gemme boksen væk i et skab og ikke behøver at pege direkte på boksen, når den skal betjenes
 • Adgang til Kanalbutikken – køb TV-kanaler direkte med fjernbetjeningen, og se dem med det samme
 • Start Forfra – start nemt programmer forfra, hvis du ikke nåede at se med fra starten
 • Pause – sæt programmer på pause, hvis du bliver forstyrret midt i en udsendelse
 • Waoo! TV-arkiv og on demand – få adgang til 48 timers arkiv på flere TV-kanaler samt DR TV
 • Waoo! Bio – lej film direkte med din fjernbetjening
 • Man skal naturligvis være fibernetkunde hos Waoo for at kunne bruge boksen. Læs mere om boksen hos Waoo.

  Back to top button

  Vi lever af annoncer

  Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.