fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Nu kan du købe din egen bærbare vindmølle: Wind Catcher er på Kickstarter

Wind Catcher er en lille sammenklappelig vindmølle der leverer strøm på farten - eller til sommerhuset

Har du altid drømt om at have din egen grønne strømforsyning i haven eller ved campingvognen? Så er det måske KiteX’ nye vindmølle Wind Catcher, der er svaret på dine bønner. Den lille vindmølle kan sættes op – og pakkes ned – på under et kvarter. Den vejer kun ca. 10 kg. og er derfor relativt let at have med på camping eller ved båden (ikke i båden, dog) så du kan få strøm til alle dine gadgets når du er på farten.

Leverer op til 200W

Wind Catcher kan bruges helt alene og leverer så “bare” strømmen der eksempelvis kan oplade din elcykel eller lignende. Men KiteX oplyser, at de anbefaler at du kobler den på et batteri der kan opbevare strømmen så du kan trække på den når du har brug for den. Vindmøllen leverer strøm når vindstyrken når ca. 3 meter i sekunder. Ved maksimal ydelse kan den levere op til 200W.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wind Catcher på Kickstarter

Wind Catcher er allerede live på kickstarter nu – så du kan forudbestille din egen mølle. Prisen er 7.390 kr. for 200W udgaven, og faktisk har KiteX allerede nået deres mål, så det ser lovende ud med at få en ny mølle til campingvognen. Det bliver dog desværre nok først til sommerferien næste år, for de første møller ventes leveret i december i år.

KiteX siger i øvrigt, at de arbejder på flere modeller – blandt andet en, der vil være god til brug ved almindelige parcelhuse.

Back to top button