TeknologiTophistorie

Xiaomi opruster i Danmark

Xiaomi opruster endnu engang i Danmark med en ny aftale med Telia der i første omgang skal forhandle mobiltelefoner

Xiaomi har travlt med at opsluge de markedsandele, Huawei tidligere sad på – derfor er de også på jagt efter forhandlere der vil sælge deres telefoner her i landet – og de har nu landet en stor fisk. De tilføjer nemlig nu Telia til listen af forhandlere, som udbyder et udvalg af Xiaomis nyeste produkter. Xiaomi, der producerer smartphones og smarthome-udstyr har det seneste år oplevet vækst i Europa og er blandt de hurtigst voksende teknologivirksomheder inde for smartphone og smarthome-udstyr. 

– Salgssamarbejdet med Telia Danmark er en vigtig milepæl for Xiaomi i Norden. Siden vores etablering i Danmark i efteråret 2020 har vi arbejdet målrettet på at få en aftale i stand. Vi tror på, at Telias kunder vil tage godt imod vores produkter, der kombinerer innovation med attraktive priser, siger Musa Akin, Sales Manager Denmark, Xiaomi Technologies. 

Alle Xiaomi modeller hos Telia

Alle Xiaomis seneste lanceringer er nu at finde online hos Telia eller i deres fysiske butikker. Det indbefatter Xiaomi Mi 11i (Læs vores anmeldelse her), Mi 11 Lite 5G og Redmi Note 10 5G, som dækker en række forskellige prispunkter. Den seneste lancering er Redmi Note 10 5G og er den billigste smartphone tilgængelig hos Telia. Den kan nu erhverves for 1.404 kr. hos Telia ved samtidig oprettelse af abonnement. 

Tidligere har Xiaomi været at finde hos en række andre danske forhandlere blandt andet 3 (herunder Oyster), Power, Elgiganten, Proshop og Salling Group, som indbefatter Føtex, Bilka og Wupti.com. Derudover har Xiaomis smartphones også været at finde i Xiaomis egen webshop MiStore, hvor mange af Xiaomis andre produkter også er at finde. 

Masser af produkter

Xiaomi er nærmest teknologiproducenternes svar på schweizerkniven; de laver nærmest alle produkter indenfor teknologi. Udover smartphones producerer de også elektriske løbehjul, TV-skærme, computerskærme, en række højtalere, projektorer, power banks, robotstøvsugere, belysning og en række andre livsstils- og sundhedsprodukter. Det tyder også på, at Xiaomi på sigt ønsker at udvide produktsortimentet hos Telia Danmark til at indbefatte flere produkter fra Xiaomis produktportefølje. 

– Vi har en masse spændende produkter i vores portefølje, som vi ser frem til at tilbyde danskerne gennem salgssamarbejdet med Telia, siger Musa Akin.

Skulle du være på markedet efter en Xiaomi kan du altså købe den hos Telia her

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.