GadgetsTophistorie

Xiaomi bekræfter: Tre nye mobiler lanceres på det danske marked

Xiaomi er klar med en række nye telefoner til det danske marked - blandt andet en imponerende topmodel

Det kinesiske mærke Xiaomi har i flere år levet lidt i skyggen af Huawei – men nu, hvor Huawei er hårdt ramt af amerikanske sanktioner, ser Xiaomi sit snit til at opruste – også i Danmark. Derfor lancerer de nu hele tre telefoner i tre forskellige prisklasser. Med de nye telefoner er Xiaomi for alvor klar til at tage kampen op – og firmaet siger selv, at de vil være blandt de tre største producenter på det danske marked, og at håbet er at alle danske husstande vil have et Xiaomi produkt stående indenfor ganske kort tid – hvad enten det så er en robotstøvsuger, en smarthome enhed eller en af de tre nye telefoner.

Det drejer sig om disse tre:

Xiaomi Mi 11 Lite

Lite er, som navnet antyder, lillebroderen i den nye familie. Den har dog stadig ret fornuftige specs – blandt andet er der blevet plads til 5G, 6,5″ skærm, Snapdragon 732G og 64 megapixel kamera med tre linser. Mi 11 Lite 5G vejer 159 gram og tykkelsen er 6,81 millimeter.

Prisen på Mi 11 Lite er 2.990 kr.

Xiaomi Mi 11i

Mi 11i er den mellemste i søskendeflokken. Den har en 108 megapixel hovedlinse med ultravidvinkel, Qualcomm Snapdragon 888 processor, 6,67 tommer AMOLED skærm, Dolby Atmos og 4.250 mAh batteri.

Prisen på Mi 11i er 4.990 kr.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Ultra er den ubestridte topmodel og leverer nogle af de bedste specifikationer man kan finde på en Android telefon overhovedet: 6,81″ AMOLED skærm med voldsomme 3200×1440 opløsning, dual Harman Kardon højttaler, voldsomt hurtig trådløs opladning der kan oplade batteriet (der er på 5.000mAh) fra 0 til 100 på lidt over en halv time og et af Samsungs bedste kameramoduler der har scoret den højeste DXOMark nogensinde.

Xiaomi Mi 11 Ultra koster fra 9.490 kr. – og kommer ifølge firmaet i et begrænset antal her til landet.

iNPUT tester naturligvis de nye telefoner i løbet af de kommende uger – de vil være at finde hos forhandlerne fra 19. maj. Herunder kan du se billeder af de nye telefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.