GadgetsTophistorie

Xiaomi-event i dag – sådan ser du med

Du kan følge med i Xiaomi-lanceringen af Redmi Note 11-serien lige her. Det vides endnu ikke hvad kineserne ellers har i posen.

Det er ikke engang en måned siden kinesiske Xiaomi præsenterede sine seneste mobile flagskibe, men nu er de klar med mere. Klokken 13.00 i dag, onsdag, går kineserne endnu en gang på scenen, og det ved et event som vi alle kan få lov at følge.

Det er allerede bekræftet, at Xiaomi vil benytte lejligheden til at vise Redmi Note 11-serien frem globalt for første gang. Det står simpelthen på invitationen. Så meget for overraskelser. Men mon ikke der er mere i posen?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det rygtes, at Redmi Note 11-serien vil bestå af tre modeller, nemlig Redmi Note 11, Note 11 Pro og Note 11 Pro 5G. Basismodellen siges at komme med FHD+ AMOLED Dot Display med en opdateringshastighed på 90Hz.

Ydermere hævder rygterne, at Xiaomi har valgt, at det bliver Snapdragon 680-chipsættet, der driver Redmi Note 11. Hvad angår kameraer, forventes det at have en quad-kamera-opsætning anført af en 50MP Samsung JN1 primær sensor. Smartphonen siges at prale af et 5.000 mAh batteri med 33W opladning.

Redmi Note 11 Pro 5G vil få en tredobbelt kameraopsætning anført af en 108 MP-sensor. De to andre sensorer forventes at være en 8MP ultrawide og en 2MP makrosensor. På forsiden vil Pro 5G have en 16 MP-sensor i en hul-udskæring. Den siges at have et 5.000 mAh batteri med 67W opladning. Et tidligere rygte antyder dog 120W opladning med en 67W oplader inkluderet i æsken. Redmi Note 11 5G vil køre MIUI 13 oven på Android 11.

Hvad Xiaomi ellers har med, kan du selv opleve. Du kan nemlig følge med i eventet, der forventes at vare en time, herunder. Der er også mulighed for at følge med via Facebook eller Twitter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.