GadgetsTophistorie

Xiaomi fremviser smart-dør med 3D ansigtsgenkendelse

Xiaomi har fremvist sit bud på en smart-dør med blandt andet 3D ansigtsgenkendelse, NFC og fingeraftrykslæser.

Xiaomi har fremvist sit bud på en smart-dør med blandt andet 3D ansigtsgenkendelse, NFC og fingeraftrykslæser.

Fremtidens dør kan meget vel være om hjørnet. Xiaomi har nemlig fremvist en smart-dør ved navn Xiaobai Blade Star smart front door, igennem en crowdfunding kampagne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pakket med teknologi og sensorer

Døren byder på et væld af teknologi og sensorer, herunder et 1080P HD-kamera med 150° vidvinkel, et infrarødt night-camera og en bevægelses-sensor. Den har også en mikrofon, så man kan tale med alle ved døren.

Xiaobai Blade har ifølge Xiaomi, over 2.800 komponenter og kan låses op på syv forskellige måder. Oplåsning kan eksempelvis ske via. ansigtsgenkendelse, NFC, fingeraftryk og kodeord.

Smart-døren er også udstyret med en kraftig otte-kernet MediaTek Kompanio 500-processor, der driver 3D ansigtsgenkendelsen. Genkendelse sker på under 0,3 sekunder med 0,3-1 meters rækkevidde. Fejlraten ligger på kun 0.0001% ifølge Xiaomi, og der kan lagres op til 255 ansigter.

Igennem er app kan døren også meddele dig, såfremt der står en person ved døren, eller at du eksempelvis har glemt at lukke eller låse døren.

Pris og lancering

Xiaobai Blade lanceres den 11. juni i Kina, til en pris på 12.999 yuan, hvilket direkte omregnet giver cirka 14.000 kroner. Det vides ikke om døren kommer til Europa/Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen
https://www.youtube.com/watch?v=MEQ1fTghWwg


Læs også: Xiaomi 12 Lite 5G er undervejs

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.