GadgetsTophistorie

Xiaomi TV Stick 4K med Android TV 11, Dolby Atmos og DTS

Den nye USB-stick fra Xiaomi leverer fuld bingoplade med både Android TV 11, DTS HD, Dolby Atmos og Dolby Vision.

Endnu en Android TV-streamingenhed har set dagens lyd. I lighed med Realme 4K Smart Google TV Stick og Amazon Fire TV Stick 4K har Xiaomi afsløret deres nye Xiaomi TV Stick 4K. Selv om der ikke har været en officiel meddelelse, kan produktet allerede findes på deres hjemmeside.

Xiaomi TV Stick 4K kommer med Android 11 og Chromecast installeret, med Xiaomis egen PatchWall UI brugerflade. Der er adgang til Google Play Store samt alle Android TV 11 apps. Android TV 11 giver seere adgang til mere end 400.000 film og serier fra mere end 7.000 apps på Google Play. Derudover har fjernbetjeningen – der er større end selve stick’en – dedikere knapper til Netflix, Amazon Prime Video og Google Assistant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Xiaomi har fyldt bingoladen, idet den nye stick understøtter både Dolby Vision HDR, Dolby Atmos-lyd og DTS HD.

Sticken monteres i et HDMI-stik på tv’et.

Der er også understøttelse af HDR10, AV1, H.264, H.265, MPEG-2, MPEG-1 og VP9-afkodning. Ifølge produktbeskrivelsen er chippen en quad-core Cortex-A35-processor. Endelig er der 8 GB tilgængelig intern lagerplads og 2 GB RAM ombord.

Selv om der er masser af lækkerier, er der dog også plads til forbedringer. Xiaomi har ikke tilføjet SC-kortlæser eller USB (kun microUSB til strøm), så man må leve med de 8 gigabyte lagerplads. Android TV 11 er heller ikke den seneste inkarnation af Googles software – Android TV 12 blev præsenteret for nyligt.

TV Stick 4K
Brugerfladen på Xiaomi TV Stick 4K.

Den nye stick efterfølger et lignende produkt kaldet Xiaomi Mi TV Stick. Den koster omkring 400 kroner herhjemme, men understøtter ikke 4K-opløsning. Selvom der ikke er sat en prislap på den nye udgave, kan vi forvente at den bliver overkommelig, hvis den kommer til Danmark. Se mere på Xiaomis hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.