fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Xiaomi viser fremtidens smartbrille

Xiaomi har præsenteret deres bud på fremtidens smartbrille, Xiaomi Smart Glasses, der grundlæggende er en smartphone på næseryggen ...

Det er ikke mange dagen siden at Facebook præsenterede deres kamerabrille, der er bygget af Ray-Ban. Kinesiske Xiaomi sætter nu barren væsentlig højere med Xiaomi Smart Glasses. Til gengæld er det stadig kun en ide, der ikke er bagt færdig.

Hvor Ray-Ban Wayfarer-brillen er baseret på at skabe billeder og videoindhold til Facebook, er Xiaomi Smart Glasses langt mere ambitiøs. Brillen har en ekstra skærm, indbyggede sensorer og et 5 megapixel kamera. Brillen kan vise meddelelser, foretage opkald, navigere, tage billeder og oversætte tekster i realtid lige foran øjet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Xiaomi forestiller sig at bruge microLED-teknologi til at opnå effekten. Pixeldensiteten er høj og de enkelte pixel kan lyse op individuelt, hvilket giver et skarpere billede.

Formålet med brillen er, ifølge Xiaomi, at fjerne distraktioner så kun de væsentligste meddelelser vises på skærmen.

Xiaomi Smart Glasses
Brillen kan bruges til navigation.

Det hele drives af en firekernet ARM-processor, Android-styresystem og et genopladeligt batteri. Der er indbygget Bluetooth og wifi-forbindelse. Brillen består af brutale 497 komponenter, men på trods af det, er vægten angiveligt på bare 51 gram.

Xiami Smart Glasses er fortsat bare et koncept, så hverken pris eller lancering er fastlagt. Brillen vil dog sandsynligvis være forbeholdt kinesere i første omgang, hvis den da overhovedet kommer.

Der sker en del på smartbrille-fronten i disse uger. Men kunne du overhovedet forestille dig at bruge dem? Lad os læse din tanker i kommentarfeltet nedenfor …

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button