Gaming

100.000 underskrifter imod ny opdatering i CS: GO

Valve ændrer reglerne for handel med items i Counter-Strike: Global Offensive for at komme svindel og gambling til livs

Valve har ændret reglerne for handel med items i CS: GO i denne uge, og dele af det store handels-community er berørt af det. Under de nye regler der tilføjes i en opdatering, vil alle items du modtager via handel have en syv-dages venteperiode, som gør, at du ikke kan sende det videre til en anden bruger med det samme.

Vil stoppe automatiske Steam konti

Målet er at stoppe automatiske Steam konti fra at handle items meget ofte gennem tredjepartstjenester, skriver Valve i et blogindlæg. “Desværre er nogle af disse tredjepartstjenester blevet en vektor til svig eller svindel. I modsætning til spillere er disse tjenester afhængige af evnen til at handle hvert enkelt item meget ofte, hvor imod et item ikke skifter hænder mellem faktiske spillere mere end én gang om ugen i de fleste tilfælde”, skriver de.

Artiklen fortsætter efter annoncen

100.000 har foreløbigt underskrevet en erklæring imod opdateringen

De erkender, at ændringen vil være “forstyrrende for nogle spillere”, og en stor del af fansenes reaktion antyder, at det er rigtigt. I en skriftlig anmodning om at reglen ødelægger handelsinteraktioner som helhed, og at den skal kasseres har samlet mere end 100.000 underskrifter. Ændringen har alvorlige konsekvenser for CS: GO skin gambling såvel som for spillere, der bare ønsker at handle en masse.

Pro-gamere er også imod tiltaget fra Valve

Fremtrædende tradere og pro-gamere har også talt imod opdateringen herunder Astralis AWPer Nicolai “dev1ce” Reedtz. Han skriver på Twitter, at opdateringen ikke vil gøre noget for at stoppe svindel. “Den eneste vinder af denne opdatering er Valve og de penge, markedet vil generere fra dette.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.