×
Teknologi

3-kunder kan købe på klods i App Store og iTunes

Lyst til at se en film i regnvejret, men ingen penge på kontoen? No problemo. I hvert fald, hvis du er kunde hos teleselskabet 3. De har nemlig gjort det muligt at købe indhold fra iTunes, App Store, Apple Music og iBooks via mobilregningen.

Det er muligt at købe for op til 225 kroner per køb. Pengene vil blive trukket på den næste mobilregning.

Det er enkelt at bruge servicen. 3-kunder med et nyt eller eksisterende Apple ID skal vælge ”Mobilbetaling” som betalingsmulighed i kontoindstillingerne for App Store, Apple Music, iTunes og iBooks fra deres iPhone, iPad, iPod touch og Mac, eller på iTunes fra deres pc. Den nye betalingsmulighed vil automatisk blive registreret og vil straks tillade et køb fra et Apple produkt, som også gælder Apple TV og Apple Watch.

3-kunder kan allerede købe “på klods” i Google Play og på alle Windows-enheder (PC, tablet, mobil og Xbox).

Servicen vil være tilgængelig for alle 3-kunder i Danmark (både privat- og erhvervskunder).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.