×
Guides

5 gode streaming-gys til Halloween

Vi har fundet fem forrygende Halloween gys du kan streame i aften, mens du venter på, at det ringer på døren ...

I dag er det Halloween, og hvorfor ikke bruge tiden fornuftigt, mens du sidder og venter på uhyggeligt udklædte børn der tigger slik? Der er masser af gys at finde på streamingtjenesterne, men inden du bruger timevis på at trawle Netflix, HBO, Viaplay og de andre igennem for grus der er værd at se, så brug vores cheat sheet her som genvej. Her er, i vores optik, de bedste gysere du kan streame lige nu. I tilfældig rækkefølge …

Nattens Dæmoner / The Conjuring (Netflix)


Ed og Lorraine Warren, der er efterforskere af paranormale hændelser, hjælper Perron-familien, der oplever stigende foruroligende begivenheder i deres gård på Rhode Island. Warren-parret er plukket ud af virkeligheden og var blandt de allerførste efterforskere i den kontroversielle Amityville spøgelsesjagt. Filmen Nattens Dæmoner er en af de mest indbringende rædselsfilm nogensinde.

The Haunting Of Hill House (Netflix)

https://youtu.be/G9OzG53VwIk
Har du god tid og mod på at bingewatche, så kast dig over Netflix-serien The Haunting Of Hill House, der for nyligt har haft premiere på tjenesten. Over ti afsnit fortælles den uhyggelige historie om familien Crain og deres minder fra tiden i Hill House. Serien springer konstant mellem nutid og fortid og er, hånden på hjertet, en af de bedste nye serier, undertegnede har set i år.

Låt den rätte komma in (HBO Nordic)


Lad dig ikke snyde af det svenske ophav: Låt den rätte komma in er en fremragende gyser om forholdet mellem drengen Oskar og hans mystiske nabo Eli. Det er en historie om to outsidere, der deler både følelsen af isolation … og lysten til at dræbe.

Det grusomme udefra / The Thing (Netflix)


John Carpenter er legenden bag Maskernes Nat (1978), filmen der gjorde både hockeymasker og Jamie Lee Curtis verdensberømte. The Thing er lavet fire år senere og foregår på Arktis, hvor en gruppe isolerede forskere jagtes af en “ting” der kan skifte form. Filmen blev genindspillet i 2011, men denne originale 1982-udgave på Netflix er klart at foretrække.

Night of the Living Dead (Viaplay)


Instruktøren George A. Romoro står bag kultfilmen Night of the Living Dead fra 1968, hvor syv personer barrikaderer sig i en lade for at undslippe en hær af zombier. Zombie-filmen, der startede det hele …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.