×
GuidesStreamingTophistorie

Guide: Streaming i påsken

Ferietid er streamingtid for mange. Vi har samlet en håndfuld gode bud på film og serier, som kan streames i påsken.

Foråret lader vente på sig, så der er lagt i kakkelovnen til masser af streaming i påsken. Adskillige længe ventede film og serier får premierer op til eller i påsken. Vi har samlet fem styks af hver, som nok skal kunne redde underholdningen – og der er superhelte, drama, krimi og komedier på programmet.

Film

The Batman
Premiere den 18/4 på HBO Max

Vel nok årets foreløbigt største film. I hvert fald målt på omtale og gode anmeldelser. Instruktør Matt Reeves har nyfortolket Batman-universet og det er der kommet en mørk og dyster version ud af, med Robert Pattinson i hovedrollen som den kappeklædte helt. Filmen introducerer både Catwoman i skikkelse af Zoë Kravitz, men også skurkene The Riddler (Gækkeren) og The Penguin (Pingvinen) dukker op i det knap tre timer lange epos.

Se mere på IMDb

The Batman

Spider-Man: No Way Home
Allerede tilgængelig på VOD

Tom Holland er for tredje gang tilbage som Spider-Man i egen film. Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) skal have hjælp, men da magien slår fejl må de pludseligt kæmpe mod fjender fra flere verdener. Det er igen instruktøren Jon Watts, som har dirigeret løjerne, så der kan forventes mere af det samme, som vi fik i Homecoming og Far From Home.

Se mere på IMDb

Spider-Man: No Way Home

No Time To Die og resten af Bond-serien
Allerede tilgængelig på Viaplay

Hvis man skulle være en af de få, der ikke fik set Daniel Craigs sidste strabadser som James Bond i biografen, så er filmen nu tilgængelig på Viaplay. No Time To Die er klassisk James Bond og verdensfreden er igen truet. Bond må sammen med Felix Leiter, sin ven fra CIA, tage kampen op mod skurken, spillet af Rami Malek. Viaplay har endvidere tilføjet hele bagkataloget af Bond-film.

Se mere på IMDb

No Time To Die

Promising Young Woman
Premiere den 15/4 på Viaplay

I Promising Young Woman får vi historien om Cassandra, der beslutter sig for at de der har gjort hende ondt i fortiden, skal hævnes. Hovedrollen indtages af Carey Mulligan, mens den amerikanske komiker Bo Burnham, Alison Brie og Adam Brody ses i de yderligere bærende roller. Filmen er instrueret af Emerald Fennell, som de færreste måske kan genkende af navn eller som instruktør – hun har primært gjort sig i skuespil og spillede blandt andet Camilla Parker Bowles i Netflix-hittet The Crown.

Se mere på IMDb

Promising Young Woman

The Contractor
Allerede tilgængelig på Amazon Prime

Så er der klassisk krimi/action med Chris Pine i hovedrollen. Han spiller James Harper, der bliver smidt ud af U.S. Special Forces og får job i en privat organisation, hvor der ikke er de sædvanlige spilleregler. Pine får følgeskab af de rutinerede herrer Ben Foster og Kiefer Sutherland.

Se mere på IMDb

The Contractor

Næste side: Serieanbefalinger til streaming i påsken

1 2Næste side
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.