×
Gadgets

Nu er det helt sikkert: Samsung Note 8 kommer til efteråret

SDa Samsung i dag på deres hjemmeside fremviste deres indtjening for første kvartal var der to ting som stod frem. Først, at Note 7 har været med til at trække indtjeningen i nedadgående retning og for det andet, at der kommer et flagskib til efteråret og at Samsung selv forventer at det vil være en telefon som sælger godt – det er formentlig en bekræftelse af, at Note serien ikke er død og at der kommer en Note 8.

Således skriver Samsung selv i deres pressemedelelse: ”I forhold til mobilforretningen forventes det, at konkurrencen vil intensiveres i 2. halvår. Set på den baggrund vil firmaet forsøge at opretholde indtjeningen igennem robust salg af Galaxy S8 og S8+ og igennem lanceringen af et nyt flagskib i 2. halvår.”

Det er helt normalt, at det netop er Note-serien som lanceres efter sommeren, således også den uheldige Note 7, men allerede da Samsung trak Note 7 tilbage, meddelte de at Note-serien ville fortsætte og der er i øjeblikket masser af rygter om en Samsung Galaxy Note 8 med dualkamera, 4K opløsning og op til 8 GB RAM.

Positive takter

Selv forventer Samsung at de vil tjene flere penge og at man vil se en stigning i salg af smartphones resten af året og når man ser de positive salgstal for S8 og S8 Plus, så forstår man godt at Samsung ser positivt på fremtiden.

Samtidig kan man også se på tech-sites, at der stadig er en del forbrugere, som venter med at købe telefon, netop fordi de venter på Note 8 som stadig har en hel del fans. Note-serien har ofte været en serie hvor Samsung har testet nye funktioner – således var det på Note 4 (Note Edge), at vi første gang så Edge-skærmen blive brugt og på Note 7 testede Samsung HDR-skærmen som kan findes på S8-serien. Samtidig er der altid en nyere kamerasoftware i Note-serien, som gør at det slår S-serien i kameratests.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.