×
GadgetsTophistorie

Afsluttet: Årets Mobil 2021

Hvilken mobiltelefon sparkede bagdel i 2021? Gjorde nogen overhovedet. Hjælp os med at kåre Årets Mobil 2021 lige her ...

Det er blevet tid til at hædre Årets Mobil 2021. Har Samsung endelig fundet nøglen til den foldbare smartphone med Galaxy Z Fold? Har OnePlus fundet den perfekte afstemning mellem features og pris med sin Nord 2? Eller er iPhone 13 Pro Max med sit vanvittige videokamera årets mobil?

Det håber vi, du vil hjælpe os med at bedømme. Valget er nemlig dit og herunder kan du vælge mellem de smartphones, der er kommet på hylderne i Danmark i løbet af 2021. Der mangler nok en enkelt eller to, men så tilføjer du den bare selv.

Afstemningen Årets Mobil 2021 kører frem til den 25. december, hvorefter resultatet vil blive offentliggjort. Tak for at du vil deltage …

Husk også, at du kan være med at til at vælge Årets Elbil 2021.

Find din næste mobiltelefon hos Telia

Bemærk i øvrigt, at vi ikke bruger din email-adresse til andet end at fjerne dobbelt-stemmer fra afstemningen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.