×
GadgetsTophistorie

AceCard er verdens tyndeste tracker

Acecard er på størrelse med et kreditkort og fungerer med både Apple Find og Android Find My Device.

Det er ikke altid, at Apples AirTag “puck” passer med en enhed, der skal spores. Den er eksempelvis for tyk til en kreditkortholder. Men her kommer AceCard trackeren ind i billedet. Den er bare 1,9 millimeter tyk og har samme dimensioner som et kreditkort, så den glider nemt ned i tegnebogen.

Samtidig kan trackeren købes i udgaver, der understøtter enten Apples Find– eller Androids Find My Device-system.

Der køres i øjeblikket kampagne for trackeren på Kickstarter, men målet er allerde nået og på selskabets hjemmeside lover de, at AceCard sendes ud til kunderne i løbet af juli måned.

Ombord har AceCard en højttaler, der kan udsende en alarm på 105 decibel. Den bruger Bluetooth 5.1 til kommunikation og batterilevetiden angives til 30 måneder – altså to et halvt år.

Trackeren er også beskyttet mod vand og støv – den har en IPX7 certificering. Og så er vægten på 16 gram.

Den vejledende pris for AceCard er på 201 kroner. Senere loves også en udgave, der understøtter NFC til 339 kroner.

Læs mere: Apple AirTag anmeldelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.