×
GadgetsTophistorie

Apple AirPods Pro i ny version

AirPods Pro 2nd Generation er på vej

Der er tre Apple produkter på vej til Apple brugerne derude efter lanceringen i Apple Park i dag. De nye Apple Watches, iPhone 14 og så – lidt overraskende; en ny udgave af AirPods Pro. Der er egentlig ikke en helt anden udgave af headsettet – men hardwaren har alligevel fået en overhaling, hvilket blandt andet betyder bedre støjdæmpning. Apple siger, at de faktisk har dobbelt så god støjdæmpning.

Der er også blevet plads til et bedre batteri – du vil nu kunne få op til 6 timers afspilning ud af AirPods Pro og op til 30 timer med opladningsetuiet. Du kan nu også bruger Apple Watch opladeren til at oplade headsettet nu.

AirPods Pro 2
De nye AirPods Pro 2 kan oplades trådløst via Apple Watch-opladeren.

AirPods Pro (2. generation) kan fås til 2.299 kroner og bestilles fra fredag den 9. september, og de kan købes i butikkerne fra fredag den 23. september. Du kan læse mere om AirPods Pro 2nd Generation her.

AirPods Pro 2

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.