×
Gadgets

Apple fixer “Error 53” problem

Hvis ens iPhone går i stykker og man får den repareret hos en uautoriseret tekniker, har man tidligere risikeret, at telefonen simpelthen ikke virkede længere fordi startknappen ikke fungerede. Der har tidligere været spekuleret i, at telefonen har reageret sådan, men nu har Apple altså taget affære og har udsendt en opdatering, der skulle forhindre problemet i at opstå – og i øvrigt også rette op på det, hvis skaden allerede er sket.

Skulle du have været så uheldig at været kommet i den situation at din telefon er “bricked” som det hedder, når den ikke længere kan bruges, så er det altså nu muligt at fikse det – ved blot at gendanne telefonen via den nye software, der downloades automatisk.

Apple har i dag også undskyldt for den ulejlighed, nogle brugere måtte have oplevet i forbindelse med “fejl 53”.

Får du repareret din telefon hos en uautoriseret tekniker, og bruger den nye opdatering, får du dog ikke TouchID funktionaliteten tilbage

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.